Kennismaken? Leuk!

Wil je ook scherpe teksten voor jouw site, magazine of platform, of kunnen we je helpen met projectcoördinatie en eindredactie? Stuur ons een mail of vul het contactformulier hieronder in, dan plannen we graag een (digitaal) koffiemomentje met je in.

Heb je interesse in een schrijfcursus, voor jezelf of voor een grotere groep? Die verzorgen we met veel plezier. We bieden schrijfcursussen op maat en helpen je graag uit te zoeken welke schrijfcursus het beste aansluit op jouw wensen. Stuur ons een mailtje of vul het contactformulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Voor wie werken jullie?
We werken voor ondernemers en bedrijven in uiteenlopende branches: van de bouw tot de cultuursector en van uitgeverijen tot goede doelen. Wat onze klanten met elkaar gemeen hebben? Ze zijn betrokken, bevlogen en positief ingesteld. We kijken welke klant met ons matcht, wat mogelijk is in onze agenda en welke opdracht we willen aannemen.
Waarom zou ik voor Studio Poolvos kiezen?

Omdat we al jarenlang als journalist werken en weten waar een goede tekst aan moet voldoen. We weten als geen ander hoe je een publiek geboeid houdt, hoe je een boodschap helder krijgt en hoe je teksten aantrekkelijk maakt.

Wat kost dat?
Onze tarieven voor teksten zijn afhankelijk van onder meer inhoud, lengte, aantal bronnen en correctierondes. Om toch een indicatie te geven: ons uurtarief begint bij € 85 ex btw. Mail ons gerust voor een offerte op maat. Voor de 1-op-1-schrijfcursus geldt een vaste prijs van €1195 ex btw.
Waarom heten jullie Studio Poolvos?

Eerlijk: we vonden het gewoon een klinkende naam. Want hé, als het beestje maar een naam heeft. Maar de poolvos is ook nog eens een slim dier, dat ontzettend goed kan luisteren – en laat die eigenschap nu essentieel zijn in ons werk.

Wat als ik niet tevreden ben?
Dat is vervelend! In dat geval horen we natuurlijk graag waarom je niet tevreden bent en zoeken we samen naar een passende oplossing. We gaan overigens niet van dit scenario uit – we doen er alles aan om goed werk te leveren en hebben tot dusver alleen tevreden klanten gehad (en daar zijn we best een beetje trots op). Bovendien: als we teksten voor je schrijven, zit daar standaard één feedbackronde in.
Welke diensten bieden jullie aan?

Naast het schrijven van teksten verzorgen we ook eindredactie en kunnen we je helpen bij de projectcoördinatie. Wil je zelf beter leren schrijven? Leuk! We geven ook 1-op-1-schrijfcursussen. Ook geven we workshops en cursussen over tekstschrijven, storytelling en eindredactie aan grotere groepen.

Heb je een vraag die hier niet bij staat, wil je een offerte op maat of wil je meer informatie over een van onze diensten? Mail ons dan: info@studiopoolvos.nl. We komen dan snel bij je terug.