Meteen naar de inhoud

Steengoede copy

Tekst
Van interview tot reportage en van lifestylerubriek tot achtergrondstuk: we zetten onze tanden graag in copy voor bedrijfsmagazines, onlineplatforms, blogs en andere zakelijke uitingen van bevlogen ondernemers en bedrijven. We weten wat een tekst nodig heeft om van begin tot eind te boeien en schrijven heldere, toegankelijke teksten die bij jou en je doelgroep passen. Waar het kan met een tikkie humor. 

Eindredactie
Een tekst moet niet alleen inhoudelijk sterk en kloppend zijn, maar ook aantrekkelijk om te lezen. Met pakkende koppen, intro’s die nieuwsgierig maken en een logische opbouw. We herschrijven en herstructureren waar nodig en korten liefdevol in. Het resultaat: scherpe, scanbare en prettig leesbare artikelen, die doen wat ze moeten doen.

Projectcoördinatie
Wil je een magazine opzetten, een jubileumboek uitgeven, een artikelreeks publiceren of heb je andere grootse plannen op het snijvlak van tekst en beeld? En kun je daar wel wat extra handjes bij gebruiken? We denken graag met je mee over de redactionele formule en de insteek van artikelen. We kunnen de projectcoördinatie uit handen nemen.

Een greep uit ons werk

VandenEnde Foundation (eindredactie)
Heijmans (copy)
Aidsfonds (eindredactie, advies en copy)

Voor wie?
We werken voor ondernemers en bedrijven in uiteenlopende branches: van de bouw tot de cultuursector en van uitgeverijen tot goede doelen. Wat onze klanten met elkaar gemeen hebben? Ze zijn betrokken, bevlogen en positief ingesteld.

Tarieven
De prijs is per project afhankelijk van onder meer inhoud, lengte en het aantal bronnen en correctierondes. Om toch een indicatie te geven: ons uurtarief begint bij € 85 exclusief btw.

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.