Meteen naar de inhoud

Voor superscherpe teksten

Zo, je zakelijke tekst is klaar. Maar doet ‘ie ook wat hij moet doen? Weet jouw persbericht, webpagina, blog of nieuwsbrief de aandacht van je lezers vast te houden? Komt je boodschap over? Past je schrijfstijl bij je doel en doelgroep? 

Wij kijken met een professionele blik naar jouw tekst en geven je concrete tips om ’m te optimaliseren. We letten daarbij op onder andere je doel en doelgroep, de opbouw en lengte van je tekst, het ritme van je zinnen, spelling en grammatica, tone of voice, taalgebruik, eventuele dubbelingen en (tussen)koppen. Kortom: alles waar een strenge (maar aardige) eindredacteur naar kijkt. De tips kun je meteen toepassen. Daar doe je de volgende keer weer je voordeel mee.

Voor wie?

Voor freelancers en ondernemers die een blog, persbericht, webtekst, brochure of andere zakelijke tekst hebben geschreven en die graag even laten checken voordat ze ’m de wereld in sturen. Om een tekst nog sterker, aantrekkelijker en effectiever te maken. Voilà: een foutloze, professionele tekst, die je zelfverzekerd verstuurt of publiceert.

Wat krijg je?

10 praktische tips om je zakelijke tekst (tot 1000 woorden) meteen scherper, aantrekkelijker, leesbaarder en effectiever te maken. Zo in je mailbox. En jazeker, zelfs in een goede tekst zijn altijd wel 10 verbeterpunten te vinden!

Wat kost dat?

€ 145 exclusief btw.

Wil ik!

Kom maar door met je tekst. We mailen je een ontvangstbevestiging en binnen 5 werkdagen heb je je tips in de mail.