Meteen naar de inhoud

FAQ

Welke diensten bieden jullie aan?

We schrijven steengoede copy  voor uiteenlopende ondernemers en bedrijven. Ook verzorgen we eindredactie en kunnen we je helpen bij de projectcoördinatie.

Kunnen jullie mij écht beter laten schrijven?Daar zijn we van overtuigd. Niet iedereen kan leren schrijven als een bestsellerauteur, maar iedereen kan sneller, beter en makkelijker leren schrijven. En met meer plezier, waardoor je teksten ook leuker worden om te lezen. Je moet alleen net even weten wat je precies wil vertellen met je tekst. Voor wie je ’m schrijft. Hoe je een tekst logisch opbouwt. En hoe je de aandacht van de lezer vasthoudt, om maar wat te noemen. Vertel ons waar jij tegenaan loopt en we helpen je op weg met slimme schrijftechnieken en journalistieke tips en trucs.
Wat zijn jullie tarieven?Onze schrijfcursus kost € 695. Daarvoor krijg je drie uur lang 1-op-1-training, vol praktische tips en opdrachten waarmee je afrekent met je schrijfstruggles. Onze tarieven voor copy, eindredactie en projectcoördinatie zijn afhankelijk van onder meer inhoud, lengte, aantal bronnen en correctierondes. Om toch een indicatie te geven: ons uurtarief begint bij € 85. Mail ons gerust voor een offerte op maat.
Voor wie werken jullie? We werken voor ondernemers en bedrijven in uiteenlopende branches: van de bouw tot de cultuursector en van uitgeverijen tot goede doelen. Wat onze klanten met elkaar gemeen hebben? Ze zijn betrokken, bevlogen en positief ingesteld. We kijken welke klant bij ons past, wat mogelijk is in onze agenda en welke opdracht we willen aannemen.
Waarom zou ik voor Studio Poolvos kiezen?Omdat we veel kennis hebben van (en ervaring met) schrijven, herschrijven en media maken. We werken samen al meer dan twintig jaar als journalist, tekstschrijver en eindredacteur voor publieksbladen, websites en dagbladen met een groot bereik. We weten precies waar een goed artikel aan moet voldoen, hoe je een publiek geboeid houdt en hoe je schrijven leuk maakt, zélfs als je tegen een enorme deadline aanhikt. Want geloof ons: daar heeft iedereen last van.
Wat als ik niet tevreden ben? Dat is vervelend! In dat geval horen we natuurlijk graag waarom je niet tevreden bent en zoeken we samen naar een goede oplossing. We gaan overigens niet van dit scenario uit – we doen er alles aan om goed werk te leveren en hebben tot dusver alleen tevreden klanten gehad (en daar zijn we best een beetje trots op).  Bovendien: als we copy voor je maken, zit daar standaard één feedbackronde in.
Waarom heten jullie eigenlijk Studio Poolvos? Eerlijk: we vonden het gewoon een catchy naam. Want hé, als het beestje maar een naam heeft. Inmiddels weten we dat de poolvos ook nog eens ontzettend goed kan luisteren – en laat die eigenschap nu essentieel zijn in ons werk.
Hoe kan ik contact met jullie opnemen? Heb je een vraag die hier niet bij staat, wil je een offerte op maat of wil je meer informatie over een van onze diensten? Stuur even een mailtje naar info@studiopoolvos.nl.